top of page

Doğum Günü Partinizi Organize Ederken Unutmamanız Gereken 4 Önemli Nokta!

      Bu güne kadar 3000’in üzerinde gösteriye katıldım. Bu noktada sizin için işinizi kolaylaştıracak bir kaç önemli noktaya dikkat çekmek istiyorum…


1- Doğum Günü Partisinin Aslında Kimin İçin Olduğunu Unutmayın:Parti organizasyonlarında karşılaştığımız en garip nokta, velilerin aslında doğum günü partisinde çocuklarından çok kendi arkadaşlarının eğlenmesini düşündüğüdür.Bir başka tuhaflıkta ailenin aslında başka aileleri büyülemek maksatlı partiler düzenlediğidir. Asla unutmayın doğum günü kimin ise, eğlenceler ona göre ayarlanmalıdır. Yetişkinler eğlenirken çoğu çocuk sıkılır. Bu da istediğiniz en son şeydir.


2- Hazırlıklarınızı partinin gününden önce hazırlayın: Örneğin balonlarınızı bir gün önceden şişirip büyük çöp torbalarında muhafaza edebilirsiniz. Böylece gösteri saati yaklaştığında yapacaklarınızı daha rahat yaparsınız. Eğlenmeye de zamanınız kalır. En güzeli stres yaşamazsınız.



3- Herşeyi Kendiniz Halletmeye Çalışmayın: Ne kadar çok yardım alırsanız partide de o kadar çok eğlenirsiniz. Atıştırmalık malzemeleri sandviçleri dışarıdan getirtin. Bulaşıkları hallederken dostlarınızdan yardım alın. Ve onlara minnetinizi beirtmeyi unutmayın. Bir gün onlar aynı zor anları yaşarken sizde onlara yardım edin.


4- Güvenlilik Sınırını Aşmayın: Bulunduğunuz alana göre çok fazla insan davet etmemeye dikkat edin. Davetliler listesini hazırlarken çocukların anne ve babalarını da çağırmayı unutmayın. Unutmayın aile bireylerinden ne kadar çok varsa, küçük kazaların olma ihtimalide o kadar azalır…



Sevgiyle Kalın

Dean Vefik iZGi

80 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page